дома home avtomobili kola koli нови автомобили avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ЛИСТА НА ПОЛОВНИ АВТОМОБИЛИ        ОБЈАВИ ОГЛАС ЗА ПОЛОВЕН             
Насловна > Половни автомобили > Листа
 
Листа на половни автомобили
 

ПРОНАЈДИ ПОЛОВЕН

 
Марка
 
Модел
 
 
Цена од до
 
Година од до
 
КМ од до
 
 
Гориво
 
Мотор (КС) од до
 
Зафатнина од до
 
 
ФИЛТРИРАЈ ГИ ПОДАТОЦИТЕ

   


   
КЛИМА УРЕД


 
Види целосна листа
ОДБРАВТЕ

Марка Renault Модел Scenic


РЕЗУЛТАТИ

15
автомобили се пронајдени според вашите критериуми за пребарување.
 
Прикажи ги податоците според:
 Страна со резултати

ПРЕТХОДНА 
1 
СЛЕДНА


  Марка и модел Датум на објава Година Поминати КМ Цена
Renault Scenic Renault Scenic 1998 г. 100000 Km.
1800 €
1600 ccm3, 90 КС, Бензин, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Висинско подесување, ABS, Воздушни перничиња за возач    
071 / 557 - 641 Прва објава: пред 36 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic Prestige 2005 г. 160000 Km.
3900 €
1500 ccm3, 101 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина,    
078 / 258 - 598 Прва објава: пред 44 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic Expression Lux 1,5 dci 2007 г. 177000 Km.
4800 €
1461 ccm3, 106 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина,    
070 / 218 - 245 Прва објава: пред 57 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1.6 16V GAS Unique 2000 г. 234383 Km.
2900 €
1600 ccm3, 107 КС, Бензин, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по длабочина, Борд компјутер, Електрично    
359 / 8876 - 229 Прва објава: пред 61 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1.5 2005 г. 120000 Km.
4300 €
1500 ccm3, 0 КС, Дизел, врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина,    
070 / 319 - 535 Прва објава: пред 62 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1998 г. 180000 Km.
3000 €
0 ccm3, 0 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Електрика на прозори напред, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Кожен волан, ABS, Воздушни перничиња за возач, Воздушни перничиња за совозач,    
075 / 736 - 052 Прва објава: пред 88 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1.6 16v 1999 г. 110000 Km.
3000 €
1600 ccm3, 107 КС, Плин, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Борд компјутер, Висинско подес    
071 / 213 - 344 Прва објава: пред 89 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1.9 dti 2000 г. 174000 Km.
2200 €
1900 ccm3, 98 КС, Бензин, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Електрика на прозори напред, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина, Борд компјутер, Висинско подесување, ABS, Воз    
088 / 8665 - 743 Прва објава: пред 90 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 2004 г. 94000 Km.
3800 €
1900 ccm3, 120 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина, Борд компјутер, Висин    
078 / 606 - 592 Прва објава: пред 92 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 2003 г. 178000 Km.
3200 €
1900 ccm3, 113 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Борд компјутер, ABS, ESP / ASR / BCA, Воздушни перничиња за возач, Воздушни перн    
078 / 606 - 592 Прва објава: пред 92 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 2005 г. 85000 Km.
4400 €
1500 ccm3, 0 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина, Борд компјутер, ABS, Возду    
071 / 376 - 557 Прва објава: пред 93 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1999 г. 0 Km.
1800 €
1600 ccm3, 0 КС, Бензин, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Борд компјутер, Висинско подесување, ABS, Воздушни пер    
076 / 592 - 888 Прва објава: пред 99 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 2000 г. 105000 Km.
3000 €
1600 ccm3, 107 КС, Бензин, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Висинско подесување, ABS,    
071 / 213 - 344 Прва објава: пред 100 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 1.5 dci 106ks 2007 г. 175000 Km.
8500 €
1500 ccm3, 106 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина, Борд компјутер, Cruise Co    
070 / 218 - 245 Прва објава: пред 107 месеци
           
Renault Scenic Renault Scenic 2004 г. 202000 Km.
0 €
1500 ccm3, 90 КС, Дизел, 5 врати, Серво Волан, Клима, Централно заклучување, Централнo со далечинско, Електрика на прозори напред, Електрика на прозори позади, Електрика на ретровизори, Подесување на волан по висина, Подесување на волан по длабочина,    
075 / 428 - 994 Прва објава: пред 109 месеци
           


Страна со резултати

ПРЕТХОДНА
1 
СЛЕДНА