дома home avtomobili kola koli половни avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ПРОНАЈДИ НОВ АВТОМОБИЛ         НАЈНОВИ МОДЕЛИ         НАЈПОПУЛАРНИ        ТЕСТ        ПРЕМИЕРА        ВОЗЕВМЕ        СПОРЕДБИ        САЕМИ        ИДНИ МОДЕЛИ
Насловна > Нови автомобили > Споредба на предности и недостатоци
 
Споредба на предности и недостатоци
 
 


 
Škoda Superb
Superb
22600 €- 38380€
   
ПРЕДНОСТИ
• Кралски простор на задните седишта
• Мега голем багажник (625 литри)
• Удобно и тивко возење на отворен пат
• Штедливи мотори
• Квалитетна кабина
• Богата опрема и ниска цена

 

НЕДОСТАТОЦИ
• Послаба динамика од конкуренцијата
• Недоволно директно управување
• Бучни дизели
• Лоша прегледност во задниот дел

 

  
   
ПРЕДНОСТИ

 

НЕДОСТАТОЦИ

 

 


 
   
ПРЕДНОСТИ

 

НЕДОСТАТОЦИ

 

 Најпопуларни автомобили
 
Toyota Camry - 2019 30190 €
 Toyota Camry - 2019 
Ford Focus - 2018 18400 €
Nissan Qashqai 21590 €
Lada Niva 4x4 8990 €
Jaguar E-Pace - 2018 37900 €
Најпопуларни автомобили