дома home avtomobili kola koli половни avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ПРОНАЈДИ НОВ АВТОМОБИЛ         НАЈНОВИ МОДЕЛИ         НАЈПОПУЛАРНИ        ТЕСТ        ПРЕМИЕРА        ВОЗЕВМЕ        СПОРЕДБИ        САЕМИ        ИДНИ МОДЕЛИ
Насловна > Нови автомобили > Споредба на оценки
 
Споредби на оценки на нови автомобили
 
 


 
Renault Clio RS
Clio RS
17800 €- 32150€
   
   
ВКУПНА
ОЦЕНКА
0
Изглед 0
Надвор 0
Внатре 0
Перформанси 0
Бензински мотор 0
Дизел мотор 0
Возна динамика 0
Стабилност 0
Агилност 0
Управливост 0
Зад управувачот 0
Менувач 0
Ергономија 0
Прегледност 0
Удобност 0
Амортизација 0
Рафинираност
Мотор 0
Команди 0
Звучна изолација 0
Простор и практичност 0
Простор
Напред 0
Назад 0
Багажник 0
Практичност 0
Квалитет и доверливост 0
Квалитет на користени материјали 0
Доверливост 0
Цена/Опрема 0
Цена 0
Опрема 0
Трошоци за користење 0
Потрошувачка
Бензински мотор 0
Дизел мотор 0
Сервисни трошоци/гаранција 0
Повратна вредност 0
Безбедност и сигурност 0
Безбедносна опрема 0
EuroNCAP оценки 0

 

Прочитај краток опис за Renault Clio RS
 


 
   
   
ВКУПНА
ОЦЕНКА
Изглед
Надвор
Внатре
Перформанси
Бензински мотор
Дизел мотор
Возна динамика
Стабилност
Агилност
Управливост
Зад управувачот
Менувач
Ергономија
Прегледност
Удобност
Амортизација
Рафинираност
Мотор
Команди
Звучна изолација
Простор и практичност
Простор
Напред
Назад
Багажник
Практичност
Квалитет и доверливост
Квалитет на користени материјали
Доверливост
Цена/Опрема
Цена
Опрема
Трошоци за користење
Потрошувачка
Бензински мотор
Дизел мотор
Сервисни трошоци/гаранција
Повратна вредност
Безбедност и сигурност
Безбедносна опрема
EuroNCAP оценки

 

 


 
   
   
ВКУПНА
ОЦЕНКА
Изглед
Надвор
Внатре
Перформанси
Бензински мотор
Дизел мотор
Возна динамика
Стабилност
Агилност
Управливост
Зад управувачот
Менувач
Ергономија
Прегледност
Удобност
Амортизација
Рафинираност
Мотор
Команди
Звучна изолација
Простор и практичност
Простор
Напред
Назад
Багажник
Практичност
Квалитет и доверливост
Квалитет на користени материјали
Доверливост
Цена/Опрема
Цена
Опрема
Трошоци за користење
Потрошувачка
Бензински мотор
Дизел мотор
Сервисни трошоци/гаранција
Повратна вредност
Безбедност и сигурност
Безбедносна опрема
EuroNCAP оценки

 

 
Кои се критериумите за оценките?
Кои се критериумите за оценки?
 
 Најпопуларни автомобили
 
Lada Niva 4x4 8990 €
 Lada Niva 4x4 
Audi A3 23156 €
Audi A4 31660 €
Nissan Qashqai 21590 €
Jaguar E-Pace - 2018 37900 €
Најпопуларни автомобили