дома home avtomobili kola koli половни avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ПРОНАЈДИ НОВ АВТОМОБИЛ         НАЈНОВИ МОДЕЛИ         НАЈПОПУЛАРНИ        ТЕСТ        ПРЕМИЕРА        ВОЗЕВМЕ        СПОРЕДБИ        САЕМИ        ИДНИ МОДЕЛИ
Насловна > Нови автомобили > Jaguar > Jaguar E-Pace - 2018 > Цени на моделски изведби
Jaguar Jaguar E-Pace - 2018
Spodeli
Опис на моделот
НОВОСТИ
ТЕСТ
КРАТОК ОПИС
 
Нов Автомобил / Инфо
ЦЕНИ И ОПРЕМА
ОПРЕМА (*.pdf)
 
Мултимедиjа
ФОТОГРАФИИ
ВИДЕО
 
Половен автомобил
ПОЛОВНИ
 
Ваше мислење
КОМЕНТАРИ
 
Цени на моделски изведби на
Jaguar E-Pace - 2018 во Македонија
МОДЕЛСКА ИЗВЕДБА
ЦЕНА €
МОТОР КС
ПОПУСТ
2.0 (150) R-DYNAMIC S AWD
50500
150
2.0 (180) R-DYNAMIC Automatic
50200
180
2.0(150) R-DYNAMIC Base AWD
44500
150
2.0d (150) Base
37900
150
2.0d (150) R-DYNAMIC Base
41400
250
2.0d (150) R-DYNAMIC Base AWD Automatic
47600
150
2.0d (150) R-DYNAMIC HSE AWD Automatic
63800
150
2.0d (150) R-DYNAMIC S
47300
150
2.0d (150) R-DYNAMIC SE AWD Automatic
57900
150
2.0d (180) R-DYNAMIC Base
47200
180
2.0d (180) R-DYNAMIC HSE Automatic
66500
150
2.0d (180) R-DYNAMIC SE Automatic
60600
180
2.0d (240) R-DYNAMIC S
62600
240
2.0d (240) R-DYNAMIC SE
67100
240
2.0d(150) R-DYNAMIC S AWD Automatic
53500
150
2.0p (200) R-DYNAMIC Base
47200
200
2.0p (200) R-DYNAMIC HSЕ
63400
200
2.0p (200) R-DYNAMIC S
53100
200
2.0p (200) R-DYNAMIC SЕ
57500
200
2.0p (250) R-DYNAMIC HSE
66900
250
2.0p (250) R-DYNAMIC S
56600
250
2.0p (250) R-DYNAMIC SE
57500
250
3.0p (300) R-DYNAMIC S
63100
300
.3.0p (300) E Pace SE Automatic
64400
300
2.0 (180) E Pace S
49900
180
2.0d (150) base AWD
41400
150
2.0d (150) E PAce S
44200
150
2.0d (150) E PAce S AWD
47300
150
2.0d (180) Base Automatic
47000
180
2.0d (180) E Pace Base
44000
180
2.0d (180) E Pace S Automatic
52900
180
2.0d (180) Pace HSE Automatic
63000
180
2.0d (240) E Pace SE Automatic
63900
240
2.0d (240) R-DYNAMIC HSE
72900
240
2.0d (240)E Pace S Automatic
59500
240
2.0d(180) R-DYNAMIC S
53100
180
2.0d(180) R-DYNAMIC S Automatic
56100
180
2.0d(180)E Pace SE Automatic
57400
180
2.0p (200) E Pace HSE Automatic
60300
200
2.0p (200) E Pace S Automatic
44000
200
2.0p (200) E Pace SE Automatic
54400
200
2.0p (250) E Pace HSE Automatic
63800
250
2.0p (250) E Pace S Automatic
53400
250
2.0p (250) E Pace SE Automatic
57900
250
2.0p (250) R-DYNAMIC Base
50600
250
2.0p (250)E Pace Base Automatic
47500
250
2.0p(250)E Pace HSE Automatic
69800
250
3.0p (300) E Pace HSE Automatic
70300
300
3.0p (300) E Pace S Automatic
59900
300
3.0p (300) R DYNIMIC HSE
73400
300
3.0p (300) R-DINAMIC SE
67500
300
 
download DOWNLOAD - ирајте PDF ценовник за Jaguar E-Pace - 2018, со комплетни податоци за цени и ниво на опрема.
Спореди го цените карактеристиките и нивоата на опрема на Jaguar E-Pace - 2018 со други автомобили.
 

Нешто недостасува или не е точно?
 
Испратете поплака до koli.com.mk, доколку сметате дека некој податок не е точен или недостасува во листата.

Вашата e-mail адреса
 
   

Коментар

 

Прочитај краток опис за Jaguar E-Pace - 2018, a види и кои се главните предности и недостатоци на моделот.
Најпопуларни во класата
 
Jaguar E-Pace - 2018
 
Jaguar E-Pace - 2018
37900 - 73400
Land Rover Range Rover Sport
 
Land Rover Range Rover Sport
86500 - 168000
Audi Q5
 
Audi Q5
51622 - 67797
 
Најпопуларни автомобили
 
 
Премиум SUV големи
 
Audi Q551622 €
Jeep Grand Cherokee51000 €
Land Rover Range Rover Sport86500 €
Lexus RX - 2016124500 €
Mercedes-Benz GLE SUV66250 €
Volkswagen Touareg - 201966647 €
 
Може да ве интересираат и следните класи на автомобили
 
 
Одберете друг автомобил
     
 


Jaguar

Импортер за Македонија

Тел:

Адр:

Работно време: 
сабота: 


Матични фотографии за моделот


 
Заради поголема доверливост при барање на Тест возење, ве молиме пополнете ги следните полиња:
   
Име и презиме  
Возраст

 
Град  
Контакт телефон  
Моментално возам

 
 
 


Други Jaguar модели
E-Pace - 2018 F-Pace - 2018
F-Pace SVR F-Type
I-Pace - 2018 XE
XE S XF
XJ

Одберете друг автомобил
 
 

koli.com.mk на Facebook