дома home avtomobili kola koli половни avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ПРОНАЈДИ НОВ АВТОМОБИЛ         НАЈНОВИ МОДЕЛИ         НАЈПОПУЛАРНИ        ТЕСТ        ПРЕМИЕРА        ВОЗЕВМЕ        СПОРЕДБИ        САЕМИ        ИДНИ МОДЕЛИ
Насловна > Нови автомобили > Nissan > Nissan Qashqai+2 > Цени на моделски изведби
Nissan Nissan Qashqai+2
Spodeli
Опис на моделот
НОВОСТИ
ТЕСТ
КРАТОК ОПИС
 
Нов Автомобил / Инфо
ЦЕНИ И ОПРЕМА
ОПРЕМА (*.pdf)
 
Мултимедиjа
ФОТОГРАФИИ
ВИДЕО
 
Половен автомобил
ПОЛОВНИ
 
Ваше мислење
КОМЕНТАРИ
 
Цени на моделски изведби на
Nissan Qashqai+2 во Македонија
МОДЕЛСКА ИЗВЕДБА
ЦЕНА €
МОТОР КС
ПОПУСТ
1.6 16V Acenta
24500
117
1.6 16V Acenta Pack NC
25500
117
1.6 16V Tekna
29500
117
1.6 16V Visia
22500
117
1.6 16V Visia Plus
23500
117
2.0 16V Acenta
26500
140
2.0 16V Acenta 4WD
29500
140
2.0 16V Acenta 4WD CVT
31000
140
2.0 16V Acenta 4WD CVT Pack NC
32000
140
2.0 16V Acenta 4WD Pack NC
30900
140
2.0 16V Acenta Pack NC
28500
140
2.0 16V Tekna
31000
140
2.0 16V Tekna 4WD
32000
140
2.0 16V Tekna 4WD CVT
33500
140
2.0 16V Tekna Plus 4WD
33500
140
2.0 16V Tekna Plus CVT 4WD
35000
140
 
download DOWNLOAD - ирајте PDF ценовник за Nissan Qashqai+2, со комплетни податоци за цени и ниво на опрема.
Спореди го цените карактеристиките и нивоата на опрема на Nissan Qashqai+2 со други автомобили.
 

Нешто недостасува или не е точно?
 
Испратете поплака до koli.com.mk, доколку сметате дека некој податок не е точен или недостасува во листата.

Вашата e-mail адреса
 
   

Коментар

 

Прочитај краток опис за Nissan Qashqai+2, a види и кои се главните предности и недостатоци на моделот.
Најпопуларни во класата
 
 
-
 
-
 
-
 
Најпопуларни автомобили
 
 
SUV Спорт
 
 
Може да ве интересираат и следните класи на автомобили
 
 
Одберете друг автомобил
     
 


Nissan

www.nissan.mk

Импортер за Македонија
Аутомотив Груп - Nissan

Тел: 02 / 2 727 - 222

Адр: ул. Скупи ББ

Работно време:  09:00 - 17:00
сабота:  10:00 - 14:00


Матични фотографии за моделот


 
Заради поголема доверливост при барање на Тест возење, ве молиме пополнете ги следните полиња:
   
Име и презиме  
Возраст

 
Град  
Контакт телефон  
Моментално возам

 
 
 


Други Nissan модели
Juke Micra
Navara Qashqai
X-Trail

Одберете друг автомобил
 
 

koli.com.mk на Facebook