дома home avtomobili kola koli нови автомобили avtomobil kola koli половни avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ПРОНАЈДИ НОВ АВТОМОБИЛ         НАЈНОВИ МОДЕЛИ         НАЈПОПУЛАРНИ        ТЕСТ        ПРЕМИЕРА        ВОЗЕВМЕ        СПОРЕДБИ        САЕМИ        ИДНИ МОДЕЛИ
Насловна > Маркетинг
 
Spodeli
 
   
     
  Маркетинг  
 
 
 

...

 

 


 
 

Вашиот виртуелен пријател

Наједноставно, koli.com.mk може да го замислите го како ваш нов, виртуелен пријател, кој e полн со информаци за автомобилите, па може да ви помогне. Единствено што треба да направите е да го прашате, тој ќе ви одговори. А, може да го прашате за:

  1. конкретен автомобил или
  2. одредена сума која ја имате на располагање, па тој ќе ви каже кои автомобили се достапни за таа сума, или
  3. конкретни марки на автомобили или конкретни тип на мотор или
  4. било каков поспецифициран избор на марка, модел, цена, мотор, ниво на опрема...

Системот зa пребарување е истовремено полн со функционалности, и едноставен за користење. За само неколку клика вие виртуелно се наоѓате во сите салони во Македонија истовремено и гледате што има на понуда. А, може и да направите директна споредба помеѓу два или повеќе автомобили. Сега, се ви е на дофат. Само имајте желба и пари за автомобил!

Сигурно подобар, поубав, постабилен, пообемен... и пофункционален, Да, пофункционален. Тоа е идејата.

Koli.com.mk V2 e направен е да ви служи вам – кога купувате или продавате автомобили кога или кога не сте сигурни како да постапите во одредена ситуација, па ви е потребна помош.

Сите модели на автомобили кои се продаваат во Македонија сега Ви се достапни  на само неколку клика. Цени на автомобилите, ниво на опрема, фотографии, кратки и супер тестови, новости, оценки за автомобилите, предности и недостатоци, видео-материјали... Дури и официјалните ценовници на автоимпортериите. Се е тука, се во прилог на заштеда на вашето време и подобра одлука при набавка на автомобил.Одберете друг автомобил