дома home avtomobili kola koli половни avtomobil kola koli тестови avtomobil kola koli новости avtomobil kola koli магазин avtomobil kola koli совети avtomobil kola koli видеа avtomobil kola koli фотографии avtomobil kola koli мотоспорт avtomobil kola koli форум avtomobil kola koli
  ПРОНАЈДИ НОВ АВТОМОБИЛ         НАЈНОВИ МОДЕЛИ         НАЈПОПУЛАРНИ        ТЕСТ        ПРЕМИЕРА        ВОЗЕВМЕ        СПОРЕДБИ        САЕМИ        ИДНИ МОДЕЛИ
Насловна > Нови автомобили > Споредба на оценки
 
Споредби на оценки на нови автомобили
 
 


 
Suzuki Baleno
Baleno
11490 €- 16900€
   
   
ВКУПНА
ОЦЕНКА
5,1
Изглед 4
Надвор 4
Внатре 4
Перформанси 4
Бензински мотор 4
Дизел мотор Нема
Возна динамика 4
Стабилност 4
Агилност 4
Управливост 4
Зад управувачот 5
Менувач 5
Ергономија 5
Прегледност 5
Удобност 4,5
Амортизација 5
Рафинираност
Мотор 5
Команди 5
Звучна изолација 4
Простор и практичност 4,5
Простор
Напред 5
Назад 6
Багажник 4
Практичност 4
Квалитет и доверливост 5
Квалитет на користени материјали 3
Доверливост 7
Цена/Опрема 6,5
Цена 8
Опрема 5
Трошоци за користење 7,7
Потрошувачка
Бензински мотор 9
Дизел мотор Нема
Сервисни трошоци/гаранција 8
Повратна вредност 6
Безбедност и сигурност 6
Безбедносна опрема 5
EuroNCAP оценки 7

 

Прочитај краток опис за Suzuki Baleno
 


 
   
   
ВКУПНА
ОЦЕНКА
Изглед
Надвор
Внатре
Перформанси
Бензински мотор
Дизел мотор
Возна динамика
Стабилност
Агилност
Управливост
Зад управувачот
Менувач
Ергономија
Прегледност
Удобност
Амортизација
Рафинираност
Мотор
Команди
Звучна изолација
Простор и практичност
Простор
Напред
Назад
Багажник
Практичност
Квалитет и доверливост
Квалитет на користени материјали
Доверливост
Цена/Опрема
Цена
Опрема
Трошоци за користење
Потрошувачка
Бензински мотор
Дизел мотор
Сервисни трошоци/гаранција
Повратна вредност
Безбедност и сигурност
Безбедносна опрема
EuroNCAP оценки

 

 


 
   
   
ВКУПНА
ОЦЕНКА
Изглед
Надвор
Внатре
Перформанси
Бензински мотор
Дизел мотор
Возна динамика
Стабилност
Агилност
Управливост
Зад управувачот
Менувач
Ергономија
Прегледност
Удобност
Амортизација
Рафинираност
Мотор
Команди
Звучна изолација
Простор и практичност
Простор
Напред
Назад
Багажник
Практичност
Квалитет и доверливост
Квалитет на користени материјали
Доверливост
Цена/Опрема
Цена
Опрема
Трошоци за користење
Потрошувачка
Бензински мотор
Дизел мотор
Сервисни трошоци/гаранција
Повратна вредност
Безбедност и сигурност
Безбедносна опрема
EuroNCAP оценки

 

 
Кои се критериумите за оценките?
Кои се критериумите за оценки?
 
 


Suzuki Swift


Најпопуларни автомобили
 
Škoda Octavia 13900 €
 Škoda Octavia 
Audi A3 20034 €
Volkswagen Golf VII 14990 €
Lada Niva 4x4 8990 €
Dacia Duster 9990 €
Најпопуларни автомобили
 


Најнови модели
 
 
Seat Ateca
Seat Ateca
€ - €
Peugeot 3008
Peugeot 3008
22490 € - 41690 €
Ford Kuga MCA
Ford Kuga MCA
19990 € - 37390 €
Suzuki S-Cross
Suzuki S-Cross
15900 € - 25900 €
Сите, поделени по класи